Leenders Badkamers en Tegels
Leenders Badkamers en Tegels
Dr. Nolenslaan 149
6136 GM Sittard
046 458 1051 - info@leenders-badkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Tegels - Tegels Tegels - Tegels
Leenders Badkamers

Tegels voor je woning

 Naast onze inspirerende badkamer- en keukenshowroom in Sittard, hebben we een mooie afdeling met tegels bij Leenders. Natuurlijk voor de badkamer, maar ook voor je keuken of woonkamer. Van natuursteen tot houtlook en van klein tot XXL-formaat. Graag laten we je de laatste trends zien. Aarzel niet en loop bij ons binnen! 
Tegels - 1. Leenders Tegels; betaalbaar en duurzaam

Tegels; betaalbaar en duurzaam

Over tegelvloeren lopen de meningen vaak uiteen. Een veel gebruikt vooroordeel is de koude uitstraling die tegels zouden hebben. Zo zijn er ook mensen die tegels oubollig of te robuust vinden, of denken dat er een hoog prijskaartje aan hangt. Laat je hier niet door afschrikken. We nodigen je graag uit voor een afspraak, zodat we je uitgebreid kunnen informeren. Je zult in onze showroom in Sittard versteld staan van het enorm uiteenlopende aanbod. Wat jouw wens in formaat of design ook is: er is altijd een tegel die aan je wensen voldoet. Voor duidelijk en eerlijk advies kom je naar Leenders Badkamers & Tegels, dé specialist in de regio Limburg!

Ruime keus in wandtegels en woonvloeren

Steeds meer mensen kiezen voor een tegelvloer in de woonkamer of keuken. Waar voorheen nog veel gekozen werd voor een houten vloer, zijn de technieken voor het produceren van tegels zo verfijnd dat zelfs een houtuitstraling in een tegel te realiseren is. De steeds verder ontwikkelende technieken waarmee tegels worden gemaakt, zorgen ervoor dat de diversiteit in tegels immens is. Effecten als 'betonlook' en 'houtlook' worden perfect geïmiteerd. Hierdoor is er voor elke smaak een passende tegel te vinden.

Tegels - 2. Leenders Ruime keus in wandtegels en woonvloeren/] Groot in woonvloeren
Tegels - 2. Leenders Ruime keus in wandtegels en woonvloeren/] Groot in woonvloeren

Groot in woonvloeren

De woonvloer heeft een grote invloed op de sfeer en uitstraling van je woning. De vloer is voor veel mensen dan ook de eerste basiskeuze. Vervolgens wordt de rest van de inrichting erbij gezocht. Doordat er steeds meer keuze is en de productietechnieken zeer innovatief zijn, maken parket, laminaat en vinyl nu vaak plaats voor vloertegels. Wij importeren zelf alle tegels uit Spanje en Italië. Daardoor hebben we een exclusieve collectie voor een scherpe prijs.

Ons totaalconcept van keukens, badkamers en tegels biedt de mogelijkheid
om je volledig te ontzorgen. Dat is onze kracht!
Tegels - 4. Leenders Betonlook tegels

Betonlook tegels

Industrieel is dé trend, ook in de badkamer. Denk aan zwarte kranen en een douchewand met zwarte ruige profielen. Keramische tegels in betonlook of grijstint versterken deze stoere uitstraling. In onze badkamershowroom in Sittard hebben we een ruime keuze in betonlook en grijze tegels. Kijk maar eens naar deze voorbeeldbadkamer met exclusieve betonlooktegels, die alleen verkrijgbaar is bij Baden+.

Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Sittard

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Leenders Badkamers en Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Leenders Badkamers en Tegels? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken