Leenders Badkamers en Tegels
Leenders Badkamers en Tegels
Dr. Nolenslaan 149
6136 GM Sittard
046 458 1051 - info@leenders-badkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Sittard

Leenders Badkamers & Tegels

Wij van Leenders Badkamers & Tegels in Sittard nodigen je graag uit in onze showroom in Sittard, Limburg. Op ruim 1200m2 kun je veel inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken, badkamer of tegelvloer. We nemen graag alle tijd om samen met jou de vele mogelijkheden te bekijken. Samen maken we het ultieme badkamer- of keukenontwerp. Ook kunnen we indien gewenst je nieuwe badkamer of keuken installeren. We zijn trots op onze goede naam in Limburg! Kom je binnenkort langs bij ons familiebedrijf in Sittard? Dan gaan we samen aan de slag.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Leenders 1200m2 badkamer- en keukeninspiratie

1200 m2 badkamer- en keukeninspiratie

Het kopen van een nieuwe badkamer of keuken is een complex traject. Het is immers een aankoop voor jaren, waardoor het erg belangrijk is dat je de juiste keuze maakt in stijl, producten en indeling. In onze showroom in Sittard vind je alles voor je nieuwe badkamer, toilet, keuken of tegelvloer. Eigenaren Richard en Kyra Leenders en het verkoopteam staan graag voor je klaar. We luisteren naar je wensen en gaan vervolgens een mooi ontwerp maken. We adviseren je in de productkeuze, zodat je zeker weet dat de badkamer of keuken perfect bij je past.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Bezoek onze showroom 

Je vindt onze showroom aan de Dr. Nolenslaan, tussen Brezan Automaterialen en Spork Tuinmeubelen. Supertrots zijn we op onze mooie showroom met twee etages vol tegel-, keuken- en badkamerinspiratie. Op de benedenverdieping tref je veel complete badkameropstellingen en een grote tegelafdeling. Op de tweede verdieping vind je een grote keukenafdeling. De deuren staan altijd voor je open. Aarzel niet en kom langs!

Sanitairwinkel Limburg
Over ons - 2. Leenders showroom

Installeren vraagt om vakwerk

Een nieuwe badkamer is een investering voor jaren. Daarom wil je dat het tot in de puntjes verzorgd wordt. Er komen in een badkamer veel onderdelen samen. Denk aan bouwtechnisch werk, elektra, loodgieterswerk, stucwerk en de montage van het sanitair. Met ons eigen installatieteam zorgen we ervoor dat je een kwalitatief goede badkamer in jouw woning krijgt. Zo hebben we al mooie badkamers in Limburg, Sittard, Geleen en omstreken gerealiseerd.

Omdat we keukens, badkamers en tegels verkopen bieden we een totaalconcept.
We ontzorgen volledig, van ontwerp tot aan het laatste handdoekhaakje.

Tegelstudio met veel keuze

Ook onze tegelstudio hebben we recent onder handen genomen. Omdat we onze tegels zelf importeren uit Spanje en Italië hebben we bijzondere collecties voor zeer aantrekkelijke prijzen. De nieuwste kleuren, formaten en dessins kun je in onze winkel in Sittard bekijken. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste houtlook kleuren of de speelse patchworktegels. We vinden het steeds weer een mooie uitdaging om samen met onze klanten de perfecte tegelcombinatie te vinden.

Meer over tegels

Over ons - 4. Leenders Specialiteitenblok
Over ons - 4. Leenders Specialiteitenblok

De keuken is het hart in huis

De keuken is de ruimte waar het meest geleefd wordt. Graag willen we voor elke klant een bijzondere keuken ontwerpen. We werken met vaste keukenleveranciers, waardoor we prachtige maatwerk keukens kunnen realiseren. Bij het ontwerpen wordt er niet alleen naar de stijl gekeken, maar ook naar slimme oplossingen voor de ruimte en natuurlijk het budget. Graag adviseren wij je over het keukenontwerp en de diverse stijlen die er zijn.

Meer over keukens

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Sittard

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Leenders Badkamers en Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Leenders Badkamers en Tegels? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken