Leenders Badkamers
Leenders Badkamers
Dr. Nolenslaan 149
6136 GM Sittard
046 458 1051 - info@leenders-badkamers.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Sittard

Leenders Badkamers & Tegels

Wij van Leenders Badkamers & Tegels in Sittard nodigen u graag uit in onze showroom in Sittard, Limburg. Op ruim 1200m2 kunt u veel inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken, badkamer of tegelvloer. We nemen graag alle tijd om samen met u de vele mogelijkheden te bekijken. Samen maken we het ultieme badkamer- of keukenontwerp. Ook kunnen we indien gewenst uw nieuwe badkamer of keuken installeren. We zijn trots op onze goede naam in Limburg! Komt u binnenkort langs bij ons familiebedrijf in Sittard? Dan gaan we samen aan de slag.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Leenders 1200m2 badkamer- en keukeninspiratie

1200 m2 badkamer- en keukeninspiratie

Het kopen van een nieuwe badkamer of keuken is een complex traject. Het is immers een aankoop voor jaren, waardoor het erg belangrijk is dat u de juiste keuze maakt in stijl, producten en indeling. In onze showroom in Sittard vindt u alles voor uw nieuwe badkamer, toilet, keuken of tegelvloer.  Eigenaren Richard en Kyra Leenders en het verkoopteam staan graag voor u klaar. We luisteren naar uw wensen en gaan vervolgens een mooi ontwerp maken. We adviseren u in de productkeuze, zodat u zeker weet dat de badkamer of keuken perfect bij u past.

Maak een afspraak

Nieuwe showroom op een nieuwe locatie

Wij zijn recent verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Dr. Nolenslaan, tussen Brezan Automaterialen en Spork Tuinmeubelen. Supertrots zijn we op onze nieuwe showroom met twee etages vol inspiratie. Op de benedenverdieping treft u veel complete badkameropstellingen en een grote tegelafdeling. Op de tweede verdieping vindt u een grote keukenafdeling. We zijn nog volop aan het bouwen, maar de deuren staan altijd voor u open. Aarzel niet en kom langs!

Installeren vraagt om vakwerk

Een nieuwe badkamer is een investering voor jaren. Daarom wilt u dat het tot in de puntjes verzorgd wordt. Er komen in een badkamer veel onderdelen samen. Denk aan bouwtechnisch werk, elektra, loodgieterswerk, stucwerk en de montage van het sanitair. Met ons eigen installatieteam zorgen we ervoor dat u een kwalitatief goede badkamer in uw woning krijgt

Omdat we keukens, badkamers en tegels verkopen bieden we een totaalconcept.
We ontzorgen volledig, van ontwerp tot aan het laatste handdoekhaakje.

Tegelstudio met veel keuze

Ook onze tegelstudio hebben we recent onder handen genomen. Omdat we onze tegels zelf importeren uit Spanje en Italië hebben we bijzondere collecties voor zeer aantrekkelijke prijzen. De nieuwste kleuren, formaten en dessins kunt u in onze winkel in Sittard bekijken. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste houtlook kleuren of de speelse patchworktegels. We vinden het steeds weer een mooie uitdaging om samen met onze klanten de perfecte tegelcombinatie te vinden.

LEES MEER

Over ons - 4. Leenders Specialiteitenblok
Over ons - 4. Leenders Specialiteitenblok

De keuken is het hart in huis

De keuken is de ruimte waar het meest geleefd wordt. Graag willen we voor elke klant een bijzondere keuken ontwerpen. We werken met vaste keukenleveranciers, waardoor we prachtige maatwerk keukens kunnen realiseren. Bij het ontwerpen wordt er niet alleen naar de stijl gekeken, maar ook naar slimme oplossingen voor de ruimte en natuurlijk het budget. Graag adviseren wij u over het keukenontwerp en de diverse stijlen die er zijn.

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Leenders Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Leenders Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties