Leenders Badkamers en Tegels
Leenders Badkamers en Tegels
Dr. Nolenslaan 149
6136 GM Sittard
046 458 1051 - info@leenders-badkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Primabad toiletmeubel
Primabad toiletmeubel - Primabad toiletmeubel Primabad toiletmeubel - Primabad toiletmeubel
Opberggemak in het toilet

Primabad toiletmeubel

Het toilet is meestal de kleinste ruimte in het huis. Toch moeten er vaak wel toiletspullen als toiletrollen en gastendoekjes opgeborgen worden. Een Primabad toiletmeubel is de oplossing voor deze toiletspullen. Een toiletmeubel is een complete set die bestaat uit een fonteintje met een onderkast en wordt ook wel fonteinkast genoemd.

Primabad toiletmeubel met dichte onderkast en in de hoek geplaatst Primabad toiletmeubel met open frame

Stel zelf je Primabad toiletmeubel samen

Het Primabad toiletmeubel is in verschillende varianten verkrijgbaar om je toiletruimte zo efficiënt mogelijk in te richten. Je kunt kiezen uit twee wastafels met verschillende soorten afvoeren, waarbij de kraan op een andere plek op de wastafel geplaatst is. Er is ook een wastafel beschikbaar die je in de hoek kunt plaatsen, waarbij de vorm kwartrond is.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Leenders Badkamers en Tegels in Sittard voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Primabad op tv over toiletmeubelen

De toiletruimte kan met tal van opties verfraaid worden. In Woontrends vertelt Michael van der Linden waarom Primabad toiletmeubelen zich hier uitstekend voor lenen. Van opbouwkommen met unieke kleurschakeringen tot maatwerk oplossingen voor de grotere toiletruimtes. Kijk mee en leef je uit!

Kleuren en materialen

De toiletmeubels van Primabad zijn leverbaar in allerlei kleuren en materialen. Denk bijvoorbeeld aan een toiletmeubel met een effen kleur of een toiletmeubel met een natuurlijk textuurtje. Een houtlook meubel krijgt bijvoorbeeld een stoere uitstraling in combinatie met betonlooktegels. Jouw badkamerspecialist laat graag zien welk meubel het beste bij je wensen en stijl past. 

Primabad toiletmeubel met effen kleur en Primabad toiletmeubel houtlook onderkast
Toilet met toiletmeubel met hardstenen wasbak en open aluminium frame

Industrieel toiletmeubel

Ben je op zoek naar een toiletruimte in industriële stijl? Dan is dit Primabad toiletmeubel met hardstenen wasbak en open aluminium frame iets voor jou. Het strakke stalen frame in de kleur zwart heeft een industrieel karakter en maakt het toiletmeubel helemaal van nu! Leenders Badkamers en Tegels in Sittard maakt graag een persoonlijk ontwerp van jouw toiletruimte! 

PRIMABAD COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken