Leenders Badkamers en Tegels
Leenders Badkamers en Tegels
Dr. Nolenslaan 149
6136 GM Sittard
046 458 1051 - info@leenders-badkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Primabad Keramisch Special
Primabad Keramisch Special - Primabad Keramisch Special Primabad Keramisch Special - Primabad Keramisch Special
De perfecte aanvulling op je wastafel

Primabad Keramisch Special

Speciaal voor de wastafels van sterke merken als Sphinx en Duravit heeft Primabad een kastenprogramma ontwikkeld: Keramisch Special. Hiermee kun je een wastafel aanvullen met een handige onderkast, spiegel(kast) en verlichting. Je hebt de keuze uit diverse kleuren en modellen, waarbij ze de uitmuntende kwaliteit gemeen hebben.

Mogelijkheden binnen Keramisch Special

De onderkasten hebben een hoogte van 56 centimeter en zijn beschikbaar in diverse breedte- en dieptematen: afhankelijk van jouw type wastafel. De wastafels binnen ons assortiment die je kunt combineren met een Keramisch Special onderkast zijn de Duravit Vero en de Duravit Me By Starck.               

Primabad Keramisch Special - mogelijkheden binnen kermisch special
Primabad Keramisch Special - mogelijkheden binnen kermisch special

Wastafelonderkast kleuren en grepen

Iedereen heeft zijn eigen woonstijl en daar speelt Primabad slim op in. De wastafelkasten zijn er in maar liefst 43 corpus en front kleuren en 3 HPL special kleuren. Van een natuurlijke houttint als Hazel Brown tot Eucalyptus-groen. Elke onderkast heeft twee of vier praktische lades, waarin je alle badkamerspullen netjes opbergt. Deze kun je voorzien van een knop of greep. Greeploos en push-to-open kan ook.

ONTDEK MEER PRIMABAD KERAMISCH SPECIAL

1. vierkant
2. vierkant
3. liggend
4. staand

Primabad spiegels en spiegelkasten

Je badkamermeubel is pas echt compleet met een spiegel of spiegelkast. Primabad heeft vierkante, ronde en ovale spiegels met optionele verlichting. Je kunt kiezen voor een spiegelkast voor extra opbergruimte. Voorzie de ombouw van dezelfde kleur als je onderkast, zodat de spiegel één geheel vormt met het meubel.

Spiegelverlichting

Verlichting is onmisbaar tijdens je badkamerritueel. Voorzie daarom je spiegel van ledverlichting of een opbouwlamp. Met een touchschakelaar in drie temperatuurstanden en een dimfunctie is het helemaal luxe. Daarmee heb je de keuze voor een gezellige sfeer met warm licht of sta je extra fris op met koel licht.

PRIMABAD COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken