Leenders Badkamers en Tegels
Leenders Badkamers en Tegels
Dr. Nolenslaan 149
6136 GM Sittard
046 458 1051 - info@leenders-badkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Douchedeuren in een nis
Douchedeuren in een nis - Douchedeuren in een nis Douchedeuren in een nis - Douchedeuren in een nis
Top kwaliteit douchedeuren en douchewanden

Duka douchedeuren voor in een nis

In het hart van jouw droombadkamer bevindt zich een elegante doucheruimte, gelegen in een subtiel uitgesneden nis. Stijlvol, luxe en hotel-chique. Ontdek de collectie van van Duka douchedeuren. Speciaal voor een nis, maar elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Van strakke moderne ontwerpen tot luxe frameloze constructies. Bij Duka vind je de ideale douchedeur.

Douchedeuren in een nis - Waarom douchen in een nis?

Waarom kiezen voor een douche in een nis? 

Strakke en naadloze uitstraling: Een douche in een nis zorgt voor een minimalistische en moderne uitstraling. Door de douche in een  nis te plaatsen, ontstaat er privacy. Erg prettig als je daarop gesteld bent. 

Populaire Duka modellen voor nissen: 

  • Duka Galley 3000
  • Duka Pura 5000
  • Duka Acqua 5000

We helpen je graag een keuze maken voor een douchedeur die aansluit op jouw wensen en perfect past in een nis. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Douchedeuren in een nis - 3. duka pura 5000

Duka Pura 5000 - Vouw/pendeldeur

Met zijn innovatieve vouw- en/of pendeldeur systeem biedt de Duka Pura 5000 een optimale toegang tot jouw doucheruimte in een nis. Dit maakt het ideaal voor iedereen die op zoek is naar gemak en comfort in de dagelijkse douche-ervaring. De waterafstotende coating op het glas minimaliseert vlekken en vereenvoudigt het schoonmaken.

Verkrijgbaar in verschillende greep- en scharnierkleuren. Je kunt kiezen voor een profielloos model of een een model voorzien van een muurprofiel met ruime verstelmogelijkheden.

Duka Acqua 5000 schuifwand

De schuifdeuren en douchewanden uit de Acqua 5000 serie van Duka is de nieuwe generatie designdouches. Wanneer je op zoek bent naar een strak en transparant ogend design dan is de Acqua 5000 een topkeuze! De douchewand of schuifdeur is altijd perfect passend te plaatsen door de hoogwaardige kwaliteit van de techniek in deze serie.

Naast de standaardmaten is maatwerk mogelijk waarbij de hoogte zelfs tot 225 cm gaat. En, een schuine zijde of zelfs in verstek is mogelijk. De schuifdeur beweegt erg soepel en is daardoor altijd zacht te openen en te sluiten. De extra dikke glaswanden creëren een solide (inloop) douche. Het glasoppervlak is volledig vlak en zo houd je de nieuwe douche eenvoudig schoon.

Sealskin Acqua 5000: designdouche met schuifdeuren

Duka Gallery 3000: zelf samenstellen

De Duka Gallery 3000 douchewanden-serie maakt het mogelijk om zelf je douchewand samen te stellen. Kies uit verschillende variaties in glas, verschillende grepen - en elke greep weer in drie kleuren - en verschillende mogelijkheden om de wanden te monteren. Jij bepaalt hoe je het wilt hebben.

Bijzonder is de variant met het verborgen wandprofiel. Hierbij zie je enkel een volledig transparante glaswand. Het zichtbare profiel en de minimale wandbevestiging zijn leverbaar in zwart, mat zilver en chroom/zilver hoogglans. Aan jou de keuze!

Douchedeuren in een nis - Duka Gallery 3000

Ontdek de Duka collectie

Met liefde gemaakt
Afspraak maken