Leenders Badkamers en Tegels
Leenders Badkamers en Tegels
Dr. Nolenslaan 149
6136 GM Sittard
046 458 1051 - info@leenders-badkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Keukens - Keukens Keukens - Keukens
Leenders Badkamers

Leenders in Sittard; ook jouw specialist in keukens

Naast de verkoop van badkamers staan we ook graag voor je klaar als je op zoek bent naar een nieuwe keuken of tegelvloer. Vanwege dit totaalpakket zijn we jouw ideale partner voor de aanpak van je gehele woning. In Sittard hebben we een compleet nieuwe showroom gebouwd. De nieuwste trends op het gebied van badkamers, tegels en keukens vind je in onze showroom terug. We nodigen je graag uit om onze collectie te bekijken, we verrassen je graag!

Keukens - 1. Leenders De keuken is het hart van het huis

De keuken is het hart van het huis

Voor velen van ons is de keuken een belangrijke plek in huis. Daarom is het fijn als we ons ook in de keuken heerlijk thuis voelen. Dit ‘thuisgevoel’ ontstaat door een combinatie van een passend ontwerp en de juiste stijl. Daarnaast moet de indeling qua comfort kloppen. Omdat je slechts enkele keren in je leven een keuken koopt, is het uiterst belangrijk dat je hier de juiste keuzes in maakt! Bij Leenders Badkamers & Keukens in Sittard zul je altijd duidelijk en eerlijk advies ontvangen, in combinatie met een juiste prijs!

Zoveel mensen, zoveel wensen

Bij Leenders Badkamers & Tegels hebben wij één gedachte: iedereen verdient een keuken naar wens. Ons uitgangspunt is altijd dat de klant degene is die bepaalt of de keuken tijdloos, nostalgisch, greeploos of niet greeploos moet zijn. Wel zullen we eerlijk advies geven, omdat naast de stijl ook de functionaliteit in de keuken essentieel is. Om elke klant de juiste keuken te kunnen bieden, hebben we de keuze gemaakt om met hoogwaardige merken te werken. Denk aan: Sensus by Leenders Badkamers & Keukens, Abbiamo Keukens en Häcker keukens.

Keukens - 2. Leenders Zoveel mensen, zoveel wensen

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Dan kunnen we met onze drie kernleveranciers jouw ideale keuken samenstellen. De basis is een maatwerk keuken die past bij je budget, smaak en woning. Uiteraard heb je de keuze uit vele kleuren en stijlen. De fronten zijn in vele uitvoeringen leverbaar. Denk aan HPL, Acryl, kunststof omtrokken, fineer, lak of fineer gelakt. Met deze mooie merken hebben we al veel mooie keukens in Limburg gerealiseerd.

Keukens - 3. Leenders Op zoek naar een nieuwe keuken/Het perfecte keukenblad
Keukens - 3. Leenders Op zoek naar een nieuwe keuken/Het perfecte keukenblad

Het perfecte keukenblad

Een ander zeer belangrijk element is het keukenwerkblad. Bij de keuze van het keukenwerkblad zijn de uitstraling en duurzaamheid net zo belangrijk als de gebruiksvriendelijkheid. Om aan elke wens te voldoen bieden we een groot aantal mogelijkheden. Zo heb je de keuze uit kunststof poplaminaat HPL, graniet, composietsteen, lavico glas, RVS, massief hout, keramiek XL, LG Hi-Macs en Terrazzo. Wij nodigen je graag uit in onze showroom in Sittard, om je de mogelijkheden te laten zien.

Keukens - 4. Leenders De woonvloer loopt door in de keuken

De woonvloer loopt door in de keuken

Tegenwoordig is vrijwel elke keuken een open keuken. Dat betekent dat de vloer van de huiskamer veelal doorloopt in de keuken. Met de tegels van tegenwoordig zijn daar heel veel mogelijkheden voor. In onze showroom in Sittard hebben we een groot assortiment tegels voor woonvloeren in de huiskamer, hal en keuken. We inspireren je graag!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Keukens - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Sittard

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Leenders Badkamers en Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Leenders Badkamers en Tegels? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken