Leenders Badkamers en Tegels
Leenders Badkamers en Tegels
Dr. Nolenslaan 149
6136 GM Sittard
046 458 1051 - info@leenders-badkamers.nl
Aangesloten bij

Douchewc

Douchewc AquaClean Mera van Geberit Douchewc AquaClean Mera van Geberit  

Voel de frisheid van water

Met een douchewc ervaar je het frisse gevoel van een douchebeurt, maar dan op het toilet! Wc-papier is niet nodig bij het gebruik van een douchewc. De reinigende kracht van water zorgt voor een hygiënisch gevoel na ieder toiletbezoek. Leenders Badkamers en Tegels in Sittard heeft een uitgebreide collectie douchewc’s met luxe functies, zoals een verwarmde toiletbril of een warme lucht föhn.

Advies van je specialist
Douchewc bedieningspaneel op telefoon

Ervaar het wellness-gevoel van een douchewc

Met een douchewc ervaar je hoe luxe een toiletbezoek kan zijn. Een douchewc zorgt voor comfort met zijn verrassende functies. Bij vrijwel alle douchewc’s kun je zelf je persoonlijke voorkeuren instellen, zoals de watertemperatuur, de positie van de sproeier en de straalsterkte. Het systeem onthoudt dit, zodat je deze instellingen niet telkens opnieuw hoeft in te stellen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
De weetjes over een douchewc

Zo werkt een douchewc

Een douchewc is een toilet en een bidet in één. Na ieder toiletbezoek schuift de sproeier subtiel naar buiten en reinigt je lichaam met een zachte waterstraal. De temperatuur van het water en de straalsterkte kun je zelf instellen. Gebruik hiervoor het bedieningspaneel op het toilet of de bijgeleverde afstandsbediening.

Ontdek het assortiment douchewc’s van Leenders Badkamers en Tegels met A-merken, zoals de Geberit AquaClean-serie of de douchewc van Grohe.

Douchewc bedieningspaneel

Het gebruik van toiletpapier kan een schurend effect geven. Dit kan irritaties voorzaken, vooral bij een gevoelige huid. Een douchewc is voorzien van een sproeier en een warme lucht föhn. Deze föhn zorgt ervoor dat je geen wc-papier hoeft te gebruiken na een toiletbezoek.

Meer redenen om voor een douchewc te kiezen 

Extra opties voor uw douchewc

Een douchewc is verkrijgbaar met diverse luxe opties voor een aangenamer gebruik. Een douchewc met oriëntatieverlichting maakt het gemakkelijker om de douchewc te vinden in het donker. Een geurzuiveringssysteem zuigt vieze luchtjes direct uit de pot van je douchewc. De badkameradviseur van Leenders Badkamers en Tegels geeft je graag advies. 

Luxe badkamer - douchewc met geurzuiveringssysteem
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Douchewc met zuiveringsstraal
Oriëntatieverlichting maakt het gemakkelijker om de douchewc te vinden in het donker
Bijpassende accessoires

Maak je douchewc compleet met bijpassende accessoires van Mix & Match, zoals een toiletborstel, een wc-rolhouder en een haakje voor het gastendoekje.

Meer toiletaccessoires
Douchewc bijpassende accessoire toiletrolhouder
Bijpassende accessoires

Maak je douchewc compleet met bijpassende accessoires van Mix & Match, zoals een toiletborstel, een wc-rolhouder en een haakje voor het gastendoekje.

Meer toiletaccessoires
Douchewc schoonmaken met sanitair gel
Het toilet schoonmaken

Het dagelijks schoonmaken van het toilet is belangrijk. De schoonmaakmiddelen van Baden+ zijn milieuvriendelijk en tasten je sanitair niet aan.

aan de slag
Douchewc op ideale hoogte installeren
Ideale hoogte voor een douchewc

Het is belangrijk om je douchewc op de goede hoogte te hangen. Wanneer de douchewc te hoog hangt, kan dit problemen geven voor je stoelgang. Wij adviseren je graag.

Laat je adviseren
Douchewc - Sfeerbanner-licht

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief