Leenders Badkamers en Tegels
Leenders Badkamers en Tegels
Dr. Nolenslaan 149
6136 GM Sittard
046 458 1051 - info@leenders-badkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamers Limburg - Badkamers Limburg Badkamers Limburg - Badkamers Limburg

Badkamers Limburg

Op zoek naar een complete badkamer in Limburg? Dan ben je bij Leenders Badkamers & Tegels in Sittard aan het juiste adres. Op ruim 1200 m2 kun je volop inspiratie opdoen, waarna we een bijzonder ontwerp maken voor jouw nieuwe badkamer. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers Limburg

Niets zo persoonlijk als je droombadkamer. Een stijl die bij je past, comfortabele meubels en producten die je goed laten voelen. Voor iedereen is dat anders. Daarom helpen we je alvast op weg met onze Badkamer Stijlwijzer. Neem ook zeker een kijkje bij onze badkamerstijlen en tientallen complete badkamers. Zo ontdek je jouw wensen en eisen voor je nieuwe badkamer in Limburg.

Bekijk complete badkamers

Hotelbadkamer in Limburg
Badkamers Limburg - 1. Badkamers Limburg . Badkamerwinkel Limburg

Badkamerwinkel Limburg

In onze badkamerwinkel in Limburg kun je ook veel inspiratie opdoen. Zo hebben we veel complete voorbeeldbadkamers waar je doorheen kunt lopen. Ook hebben we een grote tegelafdeling en een keukenshowroom. Zo zijn we jouw totaalspecialist in Limburg. Natuurlijk staan onze adviseurs klaar om je een rondleiding te geven en al je vragen te beantwoorden.

Lees meer over ons

Bij Leenders Badkamers & Tegels ontwerpen we jouw badkamer in Limburg op maat

Groot assortiment sanitair in Limburg

Bij Leenders Badkamers & Tegels ontwerpen we jouw badkamer op maat. Samen zoeken we de meubels en het sanitair uit. En dankzij onze uitgebreide sanitaircollectie in Limburg heb je volop keuze. Baden, douches, badkamermeubels, designradiatoren; in diverse kleuren en maten. Natuurlijk in jouw favoriete badkamerstijl.

Bekijk de collectie

Genieten in bad - sanitair Limburg
Keukens Limburg

Keukens Limburg

Ook voor een keuken in Limburg kun je bij ons terecht. In onze keukenshowroom in Sittard (vlakbij Geleen) hebben we complete voorbeeldkeukens staan, die je een goed beeld geven van de mogelijkheden. Vervolgens stellen we jouw ideale keuken samen. Of je nu van klassiek, landelijk of modern houdt. Zo sta jij straks te kokkerellen in een keuken die past bij je budget, smaak en woning.

Lees meer over onze keukens

Tegels Limburg

Steeds meer mensen kiezen voor een tegelvloer. Niet alleen voor de badkamer, maar ook voor de keuken of woonkamer. Tegels zijn namelijk onderhoudsvrij, slijtvast én ontzettend divers. Zo zijn de productietechnieken zo verfijnd dat zelfs een hout- en betonlook te realiseren is. In onze tegelshowroom in Limburg kun je diverse tegels en woonvloeren bekijken.

Wist je dat we exclusieve tegels uit Spanje en Italië importeren?

 

Tegels Limburg
Sanitairwinkel Limburg

Bezoek onze sanitairwinkel in Limburg

Kom je binnenkort langs in onze sanitairwinkel in Sittard, Limburg? Dan verwelkomt onze badkamerspecialist je graag. We bespreken al je wensen voor je nieuwe badkamer en vertellen je over de mogelijkheden. Wist je dat je alvast online een afspraak kunt inplannen op een dag en tijdstip dat jou uitkomt? Zo hebben we alle tijd voor je.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamers Limburg - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Sittard

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken