Leenders Badkamers en Tegels
Leenders Badkamers en Tegels
Dr. Nolenslaan 149
6136 GM Sittard
046 458 1051 - info@leenders-badkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamers Geleen - Badkamers Geleen Badkamers Geleen - Badkamers Geleen

Badkamers Geleen

Ben je op zoek naar de perfecte badkamer in de regio Geleen? Zoek niet verder! Bij Leenders Tegels & Badkamers, gevestigd in Sittard, bieden we een uitgebreide selectie prachtige badkamers die perfect aansluiten op jouw wensen en behoeften. Onze showroom, op slechts een steenworp afstand van Geleen, is de ideale plek om je badkamerdromen tot leven te zien komen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers Geleen

Als je op zoek bent naar badkamers in de buurt van Geleen, hoef je niet verder te zoeken. In Sittard, bij Leenders Tegels & Badkamers, vind je een indrukwekkende selectie badkamers die vast voldoen aan jouw wensen en behoeften. Of je nu droomt van een moderne, strakke badkamer of juist een meer klassieke en tijdloze badkamerstijl verkiest, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Onze badkamers stralen kwaliteit en duurzaamheid uit, en we nodigen je van harte uit om ze te komen bewonderen in onze showroom.

Bekijk onze complete badkamers

Genieten in bad - sanitair Geleen
Badkamers Geleen - 1. Badkamers Geleen | Badkamerwinkel Geleen

Badkamerwinkel Geleen

Leenders Tegels & Badkamers is jouw badkamerwinkel vlakbij Geleen. In slechts 10 minuutjes rijden sta je voor onze showroom in Sittard. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij het selecteren van de juiste badkamer voor jouw woning. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of specifieke elementen zoals douches, badkuipen, kranen, of badkamermeubels, wij hebben alles in huis om jouw badkamerproject te doen slagen.

Lees meer over ons

Bij Leenders Badkamers & Tegels ontwerpen we jouw badkamer op maat

Groot assortiment sanitair vlakbij Geleen

Ons ruime assortiment beperkt zich niet alleen tot badkamers. Ook voor toiletinspiratie en sanitair ben je bij Leenders Tegels & Badkamers aan het juiste adres. We bieden hoogwaardige producten die je badkamer tot in de kleinste details verfraaien. Of je nu op zoek bent naar moderne sanitairoplossingen, klassiek design of energiezuinige opties, wij hebben wat je zoekt.

Bekijk de collectie

Badkamers Geleen - 3. Groot assortiment sanitair in Geleen | 4. Keukens in Geleen
Badkamers Geleen - 3. Groot assortiment sanitair in Geleen | 4. Keukens in Geleen

Keukens Geleen

Naast badkamers en sanitair, kun je bij Leenders Tegels & Badkamers ook terecht voor keukens. Onze keukens stralen dezelfde kwaliteit en stijl uit als onze badkamers. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan jouw wensen, zowel op het gebied van functionaliteit als design. Als je op zoek bent naar een keuken die het kloppende hart van je huis wordt, ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden je volop inspiratie in onze keukenshowroom vlakbij Geleen. 

Lees meer over onze keukens

Tegels uitzoeken vlabij Geleen

Steeds meer mensen kiezen voor een tegelvloer. Tegels zijn vaak de finishing touch in zowel badkamers als keukens. Bij ons vind je een uitgebreide selectie tegels in diverse stijlen, kleuren en formaten. Of je nu op zoek bent naar vloertegels, wandtegels, of mozaïektegels, onze tegelshowroom zal je vast en zeker inspireren.

Wist je dat we exclusieve tegels uit Spanje en Italië importeren?

 

Tegels Limburg
Sanitairwinkel Limburg

Bezoek onze sanitairwinkel nabij Geleen

Leenders Tegels & Badkamers is jouw lokale partner voor hoogwaardige badkamers, sanitair, keukens en tegels. We nodigen je van harte uit om onze showroom in Sittard te bezoeken, die zeer dichtbij Geleen ligt. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren, vragen te beantwoorden en je te helpen bij het realiseren van je badkamer-, tegel- en keukendromen. Loop gerust binnen. Wil je een 3D ontwerp of uitgebreid advies? Maak dan een afspraak. Zo hebben we alle tijd voor je. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamers Geleen - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Sittard

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken