Leenders Badkamers en Tegels
Leenders Badkamers en Tegels
Dr. Nolenslaan 149
6136 GM Sittard
046 458 1051 - info@leenders-badkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Baden+ trendfolder 2023 - Baden+ trendfolder 2023 Baden+ trendfolder 2023 - Baden+ trendfolder 2023

Trendfolder:
Ontdek de trends voor 2023 

Onze nieuwe folder geeft je de leukste tips voor je nieuwe badkamer. De tips zijn geïnspireerd op de badkamertrends van 2023! Ontdek alles over de verschillende badkamerstijlen die we in 2023 gaan zien. Past de trend: Japandi, Shiny of Loft helemaal bij jou? Of laat je jouw persoonlijkheid spreken met Highlights en ga je voor gedurfde en kleurrijke badkamer?

Laat de trends tot je verbeelding spreken en geef er je eigen draai aan. Met de trendy producten voor 2023 die je in onze folder vindt, geef je je badkamer een eigentijdse upgrade in een stijl die bij jou past. Ook als je zelf gaat verbouwen. Laat je inspireren en blader door ons Baden+ trendfolder!

Baden+ trendfolder 2023 - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Sittard

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Baden+ trendfolder 2023 - Tegelstappenplan

Tegeltrends voor 2023

Tegels vormen het fundament van de badkamer. Een meubel kun je relatief eenvoudig vervangen als je toe bent aan iets nieuws, maar tegels vervang je niet zomaar. Het kiezen van tegels kan daardoor best spannend voelen. Je wilt een keuze maken waar je jaren later nog steeds blij mee bent, want ze vormen een belangrijk onderdeel van je badkamer.

Om het jou iets makkelijker te maken, hebben we een gratis stappenplan ontwikkeld. Ontdek de laatste trends op het gebied van tegels. En hoe deze passen binnen de trends van 2023. Haal inspiratie uit onze tegelmoodboards en leer van onze tips & tricks. In zes stappen kies jij de tegels uit voor de badkamer van je dromen! 

DOWNLOAD STAPPENPLAN

 

Deel dit artikel

Meer inspiratie

 

De badkamertrends
van 2023

Ontdek de top 5 badkamertrends voor 2023. Welke trend steelt jouw hart?

Lees meer
 

Trend: Badkamer in Loft-stijl

Je bent zelfverzekerd, stoer en je wilt een badkamer die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Maak kennis met jouw evenbeeld: de Loft badkamer.

Lees meer
 

Dit zijn de tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de tegeltrends van dit moment! Wist je dat terrazzo tegels weer helemaal van nu zijn?

Lees meer
Met liefde gemaakt
Afspraak maken